avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit amenda de necomunicare date personale ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit amenda de necomunicare date personale imediat dupa ...

Am primit amenda de necomunicare date personale imediat dupa ce am primit acasa formularul de la Circulatie cu datele soferului.
Le-am trimis pe mail, circulatie@ag.politiaromana.ro , mi-au raspuns la mail ca au primit datele mele.Dupa 2 luni primesc amenda apx 2000lei pt necomunicare date.
De ce sa platesc amenda asta ? Dafa eu am dovada ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:32, 15 Octombrie 2025
Inseamna ca puteti sa dovediti in instanta, ca ati transmis datele, cu o plingere contraventionala impotriva PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera prin posta georderik georderik am primit azi 14.05.08 o "comunicare" din 05.05.08 in care sunt anuntat ca masina a incalcat regimul legal de vitezaza in localitate si a fost inregistrata cu ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii sustine conform gdpr ca nu poate sa trimita prin email documentul martonkodok martonkodok M-am adresat Casei de Pensii Mures pe email sa-mi emite adeverinta cu stagiu de cotizare. Am primit urmatorul raspuns: \"Avand in vedere prevederile Legii ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de aproape 5 luni ContSters67263 ContSters67263 Pe data de 23 octombrie 2008 mi-a fost retinut permisul pe o periada de \"3 luni\" pentru conducere a unu autovehicul cu numere provizorii expirate , cazul a ... (vezi toată discuția)