avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La noi în bloc sunt multe cazuri sociale și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La noi în bloc sunt multe cazuri sociale și pensionari care ...

La noi în bloc sunt multe cazuri sociale și pensionari care beneficiază de gratuitate la lucrările de reabilitare pentru bl nostru. Problema este ca toate contractele de reabilitare s-au făcut fără înștiințarea și mai ales fără acordul celor care plătesc din banii personali. Eu trebuie sa plătesc aceasta suma chiar dacă nu am fost instintata și nu am semnat niciun contract? Ce se poate face în acest caz? e+Eu plătesc 10.ooo RON, ceilalți niciun ban. Nu mi se pare corect. Ce se poate face în acest caz?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2025
Legal123, utilizator

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica nemteanu nemteanu #-o[b]Locuiesc intr-o scara de bloc cu 10 nivele (44 de apartamente). In luna aprilie a.c. in Adunarea Generala a Asociatiei de Proprietari s-a hotarat cu ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica - obligatiile proprietarului andreea.b100 andreea.b100 Proprietarul unui apartament dintr-un bloc care are contract pentru reabilitare termica este OBLIGAT sa accepte inlocuirea ferestrelor vechi cu cele tip ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a imobilului fara acordul proprietarilor alex68 alex68 Locuiesc intr-un bloc din sectorul 3 (Str. Padurea Craiului nr. 1, Blocul B2). Din luna februarie, administratia blocului a inceput sa ne perceapa bani pentru ... (vezi toată discuția)