avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1355 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot recupera perioada de muncă în care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot recupera perioada de muncă în care societatea nu a ...

Cum pot recupera perioada de muncă în care societatea nu a plătit contribuțiile aferente către stat. Menționez că firma nu mai există și este posibil că în acea perioadă să fi fost în insolventa.
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Mocanu Gheorghe Dan , utilizator 23:15, 15 Octombrie 2025
Despre ce perioada este vorba?
Bună seara!
Perioada de care spuneam este din 2000 ,august -2001 septembrie.
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Despre ce perioada este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea vechimii in munca de la o firma inchisa MarisM MarisM Buna ziua, Va solicit un sfat daca se poate : am lucrat la o firma de servicii in perioada 2005-2010. In 2011 firma a intrat in insolventa cu frauda ... (vezi toată discuția)
Firma cu angajati, nedepunere declaratii vitalsmart vitalsmart Buna ziua! Contabila unei firme cu doi angajati nu a mai depus declaratiile la fisc de mai bine de doi ani deoarece nu a mai fost platita si a renuntat sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante salariale romorioka romorioka In anul 2010 societatea la care am lucrat , a intrat in insolventa la cere. Am ramas cu salarii neridicate si cu contributiile salariale pe 8 luni neplatite la ... (vezi toată discuția)