avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita, licitatie, adjudecare teren, ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita, licitatie, adjudecare teren, constructie provizorie existenta

Buna ziua tuturor,

v-asi fi foarte recunoscator daca mi-ati ajuta cu un sfat in cazul meu:

Prin intermediul unei executarii silite (licitatie) am achizitionat un teren de 62mp in Bucuresti sector 4, pe care se afla o constuctie provizorie - tip chiosc.

Stiti cumva daca prin adjudecarea imobilului trec in posesia proprietarului si constructiile existente pe teren, indiferent daca acestea:
- sunt permanente sau provizorii (chiosc, container etc.), si
- realizate cu sau fara AC, si in inscrise in CF a imobilului?

Din pacate asa am presupus, si poate ca m-am inselat, intrand intr-o adevarata incurcatura!

In plus:
- in ce conditii asi putea sa demolez constuctia respectiva in situatia in care este realizata cu sau fara AC, si daca este sau nu inscrisa in CF?

- se poate aceasta constructie demola printr-o procedura simpificata (accelerata), fara o prealabila actiune in instanta, numai cu ajutorul autoritatii locale competente, respectiv primaria de sector?

- costurile demolari le suport eu; in cazul acesta le mai pot recupera de la fostul proprietar?

Precizez ca, cel care fososeste constructia nu este proprietarul si nu doreste sa o desfiinte.

Va multumesc foarte mult,
O zi frumoasa.

Alte discuții în legătură

Constructie provizorie construta de altcineva pe terenul meu barnix2001 barnix2001 In data de 15 mai 2002 am dat in chirie pentru 1 an o suprafata de teren pentru construirea unei cladiri provizorie din lemn. Contractul a mai fost prelungit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu imobilul adjudecat la licitatie Daniel.mirel Daniel.mirel Buna ziua, In primavara acestui an am participat la o licitatie a unui BEJ devenind adjudecatarul unui imobil (imobilul la fata locului este compus din teren ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare iuliusc iuliusc Am achizitionat la licitatie un teren \" [u]pe care sunt edificate 2 corpuri de cladire[/u] \" detaliate ca numar de etaje, apartamente. Dupa 4 ani se contesta ... (vezi toată discuția)