In data de 15 mai 2002 am dat in chirie pentru 1 an o suprafata de teren pentru construirea unei cladiri provizorie din lemn. Contractul a mai fost prelungit pana la data de 15 oct. 2010. La data de 22.oct.2010 a fost executat silit si vandut la licitatie chioscul provizoriu. Noul proprietar nu vrea sa paraseasca terenul.
Mentionez ca la DGFP a fost vandut terenul cu o expertiza neclara din care nu reiese clar ca ceste vorba de o constructie provizorie fara teren. Am reclamat in scris la DGFP licitatia si am cerut sa anuleze licitatia. Am cerut si noul proprieter in scris sa paraseasca terenul. Pe cine trebuie sa dau in judecata? Pot sa anunt DNA-ul pentru in cazul asta? A fost vandut o constructie din terenul meu cu o expertiza falsa. Ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat pentru raspuns.
In primul rand cel care care a intocmit expertiza trebuia sa constate starea juridica a terenului, apoi acel chiosc cum a fost construit ??
Toate aceste aspecte ar fi trebuit constatate de catre acel expert .
Expertul de catre cine a fost numit???
Multumesc frumos pentru raspuns. Expertul a fost numit de catre DGFP (finante).
In expertiza nu face nici o referire asupra faptului ca constructia este provizorie fara teren aferent. Eu trebuie sa dovedesc in fata instantei starea juridica a terenului.
Ei au facut expertiza dar nu se face referire la starea juridica.
Atunci finatele si expertul e de vina. Pe DGFP trebuie sa dau la judecata sau pe noul proprietra care nu vrea sa demoleze cladirea?
In data de 15 mai 2002 am dat in chirie pentru o firma si pentru o perioada de 1 an o suprafata de teren pentru construirea unei chiosc provizoriu din lemn. Contractul de chirie a mai fost prelungit pana la data de 15 oct. 2010 pentru firma respectiva si dupa un anumit timp pentru o alta persoana fizica. La data de 22.oct.2010 a fost executat silit si vandut la licitatie chioscul provizoriu in cauza. Noul proprietar nu vrea sa paraseasca terenul demoland chioscul sau nici nu vrea sa vanda mie chioscul ca sa pot sa demolez.
Am fost la DGFP (finante) si m-am uitat in expertiza tehnica a cladirii. In expertiza nu este amintit situatia juridica constructiei. La unele locuri in expertiza vorbeste despre "imobil" si nu specifica ca este o constructie provizorie fara teren.
Dupa parerea mea la DGFP a vandut cladirea cu o expertiza neclara din care nu reiese clar ca ceste vorba de o constructie provizorie fara teren. Am reclamat in scris la DGFP licitatia si am cerut sa anuleze licitatia. Am cerut si noul proprieter in scris sa paraseasca terenul. Pe cine trebuie sa dau in judecata? Pot sa anunt DNA-ul pentru in cazul asta? A fost vandut o constructie de pe terenul meu cu o expertiza falsa si neprecisa. Ce trebuie sa fac?
Multumesc anticipat pentru raspuns.