avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Chirie partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Chirie partaj

Buna ziua! Daca locuința aflata in procesul de partaj a fost data in folosință unuia dintre soți pana la finalizarea partajului, ( procesul de partaj fiind pe rol) celalalt sot poate cere plata chirie ptr partea sa de casa soțului care sta in casa înainte de finalizarea partajului ( printr-o ordonanță presedentiala, ..)?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate cere despagubiri pt lipsa de folosinta. De ce nu s-a cerut atunci la data darii in folosinta ? Cine a dat in folosinta, instanta ?
Instanta a dat in folosinta locuinta

gi-jane2 a scris:

Da, poate cere despagubiri pt lipsa de folosinta. De ce nu s-a cerut atunci la data darii in folosinta ? Cine a dat in folosinta, instanta ?

Trebuia cerut prin reconvențională, dar se poate și separat acum. Nu văd însă urgența...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de habitat mariams70 mariams70 buna ziua, Sun in proces de partaj din anul 2008 mentionez ca in urma divortulul am plecat din locuinta care am construit-o im preuna cu ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot elabina elabina Am venit din italia acum o luna de zile,dat fiind ca sotul meu este o fire violenta am vrut ca mama mea sa locuiasca cu noi sa ma apere de violentele sotului ... (vezi toată discuția)