avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura firma, platita de altcineva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura firma, platita de altcineva

Buna ziua,
Daca un angajat a fost in interes personal cu masina firemi, a alimentat si a facut factura pe firma, cum este corect sa inregisstrez aceasta factura? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2025
Simona Galut, utilizator

Alte discuții în legătură

Masina inscrisa pe 2 firme - este posibil? danielamb danielamb buna ziua, am masina inscrisa pe firma personala pentru a o putea alimenta.in prezent am si un loc de munca stabil, la o alta firma- ca si angajat, unde mi ... (vezi toată discuția)
Factura combustibil: cu sau fara receptie? andrei44 andrei44 Am urmatoarea situatie: camioanele firmei se alimenteaza cu motorina de la statie de mai multe ori pe luna, dup caz. La sfarsitul lunii, firma respectiva emite ... (vezi toată discuția)
Card alimentare omv ionela11 ionela11 Buna ziua, Avem un angajat careia i-am facut card alimentare combustibil la OMV....intrebarea este daca putem deduce cheltuiala cu combustibilul daca ... (vezi toată discuția)