avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Va cer parerea in legatura cu revenirea din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Va cer parerea in legatura cu revenirea din ccc la ...

Buna ziua!Va cer parerea in legatura cu revenirea din ccc la locul de munca suspendat.M.am angajat in aprilie 2023(programul de lucru era noaptea,o seara da,o seara nu),in decembrie 2023 am nascut si din 1 februarie 2024 am intrat in ccc.
*1*Bun,in decembrie trebuie reactivat contractul,am depus cerere,dar seful zice ca eu nu pot sa beneficiez de zilele de c.o. aferente de la angajare pana la intrarea in ccc,ca nu se reporteaza de la an la altul,dar eu am fost in ccc si stiu ca le pot lua la revenire.
*2*Daca eu am lucrat inainte noaptea,nu e stipulat asa in cim,clar,a fost intelegerea noastra verbala,acum el ma poate primi inapoi doar pe program de noapte sau sunt nevoita sa lucrez ca toti colegii 12/24,12/48?In cim scrie 8h/zi,clasicul.Acum sustine ca trebuie modificat programul tuturor si ca nu se prea poate sa merg doar noaptea.Si atunci eu ce fac daca nu pot merge ziua?Ma obliga sa.mi dau demisia si nu vreau.Deci,spuneti.mi va rog,am voie sa.mi iau direct zilele de co cand revin si daca imi spuneti vreo lege care sustine asta si daca am voie sa revin la program de noapte?Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 15 Octombrie 2025
1. Ce sustine seful dvs este eronat ..puneti in vedere art.49 alin.6 C.mun. si art.146 alin.2 C.mun.

2. Conditiile de munca la revenirea din CCC trebuie sa fie aceleasi ca inainte de intrarea in ccc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna neefectuat d_pitica d_pitica Buna ziua. In data de 23.07.2012, am nascut bebe 1 si am intrat in CCC pt 2 ani Pana la data nasterii am efectuat doar 5zile concediu de odihna din cele ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa terminare concediu ingrij copil pana la 2 ani aeveronica aeveronica Intrebare: daca la intrarea in CIC pana la 2 ani mai aveam de efectuat 35 de zile de concediu de odihna ( deci acum 2 ani), la revenirea la serviciu mai am ... (vezi toată discuția)
Se poate lichidarea la zi si plata concediului? Marius201390 Marius201390 Lucrez la o firma de 8 luni si initial am avut contract pe o luna pe urma mi-a fost prelungit pana la 1 noiembrie si de la 1 noiembrie mi-a prelungit pe ... (vezi toată discuția)