Buna ziua!Va cer parerea in legatura cu revenirea din ccc la locul de munca suspendat.M.am angajat in aprilie 2023(programul de lucru era noaptea,o seara da,o seara nu),in decembrie 2023 am nascut si din 1 februarie 2024 am intrat in ccc.
*1*Bun,in decembrie trebuie reactivat contractul,am depus cerere,dar seful zice ca eu nu pot sa beneficiez de zilele de c.o. aferente de la angajare pana la intrarea in ccc,ca nu se reporteaza de la an la altul,dar eu am fost in ccc si stiu ca le pot lua la revenire.
*2*Daca eu am lucrat inainte noaptea,nu e stipulat asa in cim,clar,a fost intelegerea noastra verbala,acum el ma poate primi inapoi doar pe program de noapte sau sunt nevoita sa lucrez ca toti colegii 12/24,12/48?In cim scrie 8h/zi,clasicul.Acum sustine ca trebuie modificat programul tuturor si ca nu se prea poate sa merg doar noaptea.Si atunci eu ce fac daca nu pot merge ziua?Ma obliga sa.mi dau demisia si nu vreau.Deci,spuneti.mi va rog,am voie sa.mi iau direct zilele de co cand revin si daca imi spuneti vreo lege care sustine asta si daca am voie sa revin la program de noapte?Va multumesc anticipat pt raspunsuri.