avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de bursa privata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de bursa privata

Va rugam sa ne precizati in ce conditii, o societate comerciala platitoare de impozit pe profit poate acorda o bursa privata unui student. Exista o valoare minima de acordare? Perioada? Ce alte taxe sunt implicate si care este regimul fiscal.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sponsorizari/ burse private meduzad meduzad Buna ziua, As vrea sa va cer indrumarea intr-un subiect chiar interesant pentru multi tineri si despre care se stie prea putin - bursele private. De ce ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare, mecenat shelley shelley Va rog sa-mi dati un sfat. Vreau sa platesc studiile universitare ale nepoatei mele ( este fata cumnatei mele ) . As dori sa-mi spuneti ce tip de contract as ... (vezi toată discuția)
Finantarea taxei de scolarizare Sandybel Sandybel Se poate ca o societate al carei administrator unic este student sa incheie un contract cu o universitate al carui obiect de activitate sa fie finantarea ... (vezi toată discuția)