avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 17 ani vreau sa mă mut la mama mea. Nu mai vreau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 17 ani vreau sa mă mut la mama mea. Nu mai vreau să ...

Buna.
Am 17 ani vreau sa mă mut la mama mea. Nu mai vreau să stau cu tata pentru foarte multe motive …
Problema este am mai plecat la mama la 16 ani
Și tata m-a dat dispărut
M-a sunat poliția ,o venit după mine la mama și eram obligat să merg înapoi acasă.
Știu ca iara va face așa tata . Ce pot face ?
Mama ii de acord sa vin la ea
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 04:56, 16 Octombrie 2025
cred ca dupa 18 ani o sa poti sa pleci fara nici o problema.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poți pleca si acum
Legal ar trebui sa obțină mama hotărâre judecătorească.
Se va întâmpla la fel cu politia.
Detalii asemănătoare.

București 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu erați obligat sa mergeți înapoi acasă. V-ati lasat intimidat de niște polițieni care n-aveau altceva mai bun de făcut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună. am 16 ani. tata o câștigat custodia eu vreau să merg ... carla13.12.2000@gmail.com carla13.12.2000@gmail.com Bună. Am 16 ani. Tata o câștigat custodia Eu vreau să merg la mama nu mai vreau să stau la tata. Mulți ani nu m-a lăsat să vorbesc cu ea Și ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Elena Delia Elena Delia Buna ziua, sunt din Bucuresti si am nevoie doar sa imi raspundeti la niste intrebari, pentru ca nu imi permit sa platesc un avocat... dar va rog sa cititi ... (vezi toată discuția)
Plecari minori de acasa. consecinte LaviiPP LaviiPP Buna seara ! Am tot vazut pe acest site discutii despre plecarea de acasa a minorelor. Dar niciun raspuns nu m-a facut sa inteleg daca se poate face ceva ... (vezi toată discuția)