avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut o plangere penala care mi-a fost respinsa, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut o plangere penala care mi-a fost respinsa, ...

Buna tuturor! Am avut o plangere penala care mi-a fost respinsa, iar procurorul sef m-a obligat , la plata a 100 lei cheltuieli judiciare, dupa care am mers mai departe la camera preliminara unde si aici a respins cererea si m-a obligat si aici la plata a 100 lei cheltuielide judecata. Daca eu am mers mai departe la camera preliminara mai trebuie sa platesc di cheltuielile de la procuratura de 100 de lei sau numai pe acei de la camera preliminara de la judecatorie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius ANDREI , Avocat 22:13, 15 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Trebuie să achitați ambele cheltuieli judiciare stabilite în sarcina dvs. — atât cele dispuse prin ordonanța procurorului, cât și cele dispuse prin încheierea instanței în camera preliminară.

Fiecare etapă procesuală are cheltuielile proprii, chiar dacă deciziile sunt în aceeași cauză.

Cu stimă,
Marius ANDREI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare catre stat pitic1991 pitic1991 Buna dimineata, Daca am facut plangere la judecatorie pentru neurmarire/netrimitere in judecata impotriva ordonantei de clasare a prim-procurorului, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut in 2017 o plagere penala. am fost chemat la ... KATA1313 KATA1313 Buna ziua, Am avut in anul 2017 o plangere penala. Am fost chemat la sediul politiei si am dat declaratii. Dosarul a fost trimis la judecatorie in 29 ... (vezi toată discuția)
Sunt inculpat intr-un dosar de inselaciune, am avut control judiciar ... Goregki Goregki Sunt inculpat intr-un dosar de inselaciune, am avut control judiciar 180 de zile iar astazi am primit citatie pentru prezentare in Camera preliminara: măsuri ... (vezi toată discuția)