avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier fiscal pentru persoană cu domiciliu in Franța
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier fiscal pentru persoană cu domiciliu in Franța

am rezidența fiscală în Franța dar am nevoie de cazierul fiscal pentru înființarea unei asociații. cum să procedez? nu am buletin românesc, doar pașaport. acum ma aflu in romania
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2025
professionalcowboy, utilizator
Cel mai recent răspuns: professionalcowboy , utilizator 20:51, 15 Octombrie 2025
Persoanele fizice şi juridice străine care nu sunt înregistrate fiscal în România depun o declaraţie pe proprie răspundere din care să rezulte că (art. 8 alin. (4) din O.G. nr. 39/2015 privind cazierul fiscal, cu modificările ulterioare):
- nu au săvârşit fapte natura celor care se înscriu în evidenţa cazierului fiscal;
- nu s-au aflat în situaţii de natura celor care se înscriu în evidenţa cazierului fiscal;
= nu sunt înregistrate fiscal în România.

Cornel Vasile a scris:

Persoanele fizice şi juridice străine care nu sunt înregistrate fiscal în România depun o declaraţie pe proprie răspundere din care să rezulte că (art. 8 alin. (4) din O.G. nr. 39/2015 privind cazierul fiscal, cu modificările ulterioare):
- nu au săvârşit fapte natura celor care se înscriu în evidenţa cazierului fiscal;
- nu s-au aflat în situaţii de natura celor care se înscriu în evidenţa cazierului fiscal;
= nu sunt înregistrate fiscal în România.

aceasta declaratie o depun la judecatorie cand depun dosarul pentru asociatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociati - straini ce acte/declaratii imi trebie pt. un SRL cu asociati staini? pasaport cu viza? altceva? o persoana straina poate fi administrator? are cond. ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal Xela Xela Sunt cetatean roman si israelian, cu domiciliu stabil in Israel. Doresc sa deschid o firma (S.R.L.) in Romania. Pentru cazierul fiscal, este necesara ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma/ srl de o persoana din afara romaniei paulinho paulinho Buna ziua, Doresc ajutor / informatii legat de infiintarea unei firme in RO de catre o persoana din Belgia. Mai exact : 1.ce diferente ar fi fata de ... (vezi toată discuția)