avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit un raspuns nefavorabil in cazul unei spete ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit un raspuns nefavorabil in cazul unei spete ...

Buna ziua!

Am primit un raspuns nefavorabil in cazul unei spete de intrare prin efractie la domiciliu. Care este termenul pentru a ma indrepta catre procuror?

Alte discuții în legătură

Furt calificat alina_vi alina_vi Pot considera ca este vorba de infractiunea de furt calificat prin efractie in situatia in care infractorul a spart plafonul locuintei pentru a ajunge la bunul ... (vezi toată discuția)
Când o persoană intră într-o curte de unde încearcă să sustragă bunuri, dar până la urmă le abandonează, este tentativă de furt sau tentativă de furt calificat prin violare de domiciliu? viorelv viorelv Dacă o persona intră impunând de o poarta care se deschide sor fiinf doar lipita într-o o curte de unde incearca sa sustragă bunuri dar până la urmă ... (vezi toată discuția)
Ridicarea sechestrului asiguratoriu sammy44 sammy44 Buna ziua! In urma cercetarii penale s-a instituit sechestru asigurator , procurorul a dispus o ordonanta de neinceperea urmaririi penale , dar nu s-a ... (vezi toată discuția)