avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara,care sunt pașii și actele pentru a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara,care sunt pașii și actele pentru a obține certificat ...

Buna seara,care sunt pașii și actele pentru a obține certificat de handicap pentru mama mea?Cat este pensia pentru handicap?Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Impozit pe pensie la o persoana handicapata! adi69 adi69 Buna seara, mama mea a primit acum o luna certificat de handicap accentuat gr.2.Doresc sa aflu daca are scutire la plata impozitului pe pensie, si care ar fi ... (vezi toată discuția)
Pensie de handicap Ionitageorge86 Ionitageorge86 Buna ziua ma numesc Aura Elena am 26 ani mam nascut cu probleme de vedere,momentan am dioptriile la ambi ochii -16 daca imi puteti spune am vreun drept la ... (vezi toată discuția)
Pensie boala gr 2 vs venituri din chirii daniel_t_p daniel_t_p Buna! Mama prieteni mele are pensie handicap grad 2 (fara drept de munca) si are in proprietate o garsoniera. Si-a mutat mama in apartamentul propriu pentru ... (vezi toată discuția)