avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de handicap

Buna ziua ma numesc Aura Elena am 26 ani mam nascut cu probleme de vedere,momentan am dioptriile la ambi ochii -16 daca imi puteti spune am vreun drept la pensie de handicap va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 22:39, 21 Decembrie 2016
Vorbiți cu medicul dvs. de familie și cu medicul oftalmolog despre posibilitatea încadrării într-un grad de handicap. Aceștia vă pot îndruma pașii către obținerea unui certificat de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap Elladyyy Elladyyy As dori sa stiu daca se acorda pensie pentru miopie,si daca da,de la ce dioptrie se acorda aceasta.Multumesc. (vezi toată discuția)
Calcul pensie de handicap shutulica shutulica Buna ziua! As dori sa-mi spuneti care ar fi suma de care as beneficia daca ar fi sa ma pensionez in aceasta perioada, avand in vedere urmatoarele: - ... (vezi toată discuția)
Pensia de boala LORINA75 LORINA75 CUM SE ACORDA ACEASTA PENSIE? Mama mea sufera de glaucom la ambii ochi ,iar din 5 iunie 2012 a fost operata si nu mai vede decat 10% cu un singur ochi ,vede ... (vezi toată discuția)