avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In iunie am semnalat presedintelui de bloc ca unul din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In iunie am semnalat presedintelui de bloc ca unul din peretii apartamentului ...

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. In iunie am semnalat presedintelui de bloc ca unul din peretii apartamentului este infiltrat cu apa. Dupa verificari am descoperit ca teava pluviala, care trece prin bloc, este sparta intre etaje, de acolo provenind problema. Situatia s-a agravat datorita ploilor frecvente iar in octombrie l-am intrebat iar daca s-a reparat teava pluviala. Raspunsul primit a fost ca nu s-a reparat nimic si dupa ce peretele s-a deteriorat si mai mult am avut o conversatie cu el mai aprinsa in care mi a zis ca el e presedinte demisionar de un an (nu vrea sa se mai ocupe dar nu gaseste pe nimeni sa-l inlocuiasca) si ca nu ma poate ajuta, ca el a cautat firme care sa repare tevi pluviale dar nu a gasit dar nici nu sunt bani etc. Ca administrator, avem o doamna care doar incaseaza banii de intretinere, nu se ocupa de nimic altceva. Situatia e putin disperata deoarece peretele se deterioreaza in continuu. Am citit ca daca fac sesizare la primarie, aceasta va genera o amenda pe care tot locatarii blocului o vor plati. Va rog frumos sa-mi dati un sfat despre cum ar trebui sa procedez pentru ca teava pluviala sa fie reparata.
Cel mai recent răspuns: undral , utilizator 14:54, 16 Octombrie 2025
Cautati dumnevoastra firme...vorbit cu oamenii de pret..apoi reparati cu firma. Depinde unde e sparta,...ca peretele trebuie spart in casa la dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarie conducta pluviala monicameleru monicameleru Intr-un apartament teava pluviala este mascata intr-un perete de rigips.Din cauza temperaturilor mai ridicate o mare cantitate de apa s-a topit si peretele ... (vezi toată discuția)
S-a infundat teava pluviala si s a infiltrat apa in peretii apartamentului meu Dana_A Dana_A S-a infundat teava pluviala si s-a infiltrat apa in peretii apartamentului meu, mai exact in holul din fata baii si in tavan unde se vede deja betonul, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. În urma cu 1 an am achiziționat un apartament la ... oanar30 oanar30 Buna ziua. În urma cu 1 an am achiziționat un apartament la et 4. Fostul proprietar ne-a spus că a fost făcută izolatia pe bloc si e in garantie. În urma ... (vezi toată discuția)