Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. In iunie am semnalat presedintelui de bloc ca unul din peretii apartamentului este infiltrat cu apa. Dupa verificari am descoperit ca teava pluviala, care trece prin bloc, este sparta intre etaje, de acolo provenind problema. Situatia s-a agravat datorita ploilor frecvente iar in octombrie l-am intrebat iar daca s-a reparat teava pluviala. Raspunsul primit a fost ca nu s-a reparat nimic si dupa ce peretele s-a deteriorat si mai mult am avut o conversatie cu el mai aprinsa in care mi a zis ca el e presedinte demisionar de un an (nu vrea sa se mai ocupe dar nu gaseste pe nimeni sa-l inlocuiasca) si ca nu ma poate ajuta, ca el a cautat firme care sa repare tevi pluviale dar nu a gasit dar nici nu sunt bani etc. Ca administrator, avem o doamna care doar incaseaza banii de intretinere, nu se ocupa de nimic altceva. Situatia e putin disperata deoarece peretele se deterioreaza in continuu. Am citit ca daca fac sesizare la primarie, aceasta va genera o amenda pe care tot locatarii blocului o vor plati. Va rog frumos sa-mi dati un sfat despre cum ar trebui sa procedez pentru ca teava pluviala sa fie reparata.
Cautati dumnevoastra firme...vorbit cu oamenii de pret..apoi reparati cu firma. Depinde unde e sparta,...ca peretele trebuie spart in casa la dumneavoastra.