avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terenurile dintrun oras au fost intabulate conform ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terenurile dintrun oras au fost intabulate conform legii terenul ...

Terenurile dintrun oras au fost intabulate conform legii terenul meu de 1800 m2 nu este nicaieri situatia a fost depistat de un topograf am sesizat Primaria unde am primit raspunsul ca si in situatia asta trebuie sa platesc impozit pe teren . Potrivit legii impozitul se plateste ptr. proprietatea ta iar daca nu exista nu trebuie sa platesti. M-am deplasat in localitate de la 500 km . ca sa identific terenurile bunicii dupa care platesc impozit de 20 ani .
Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Mostenirea bunicilor tirsanott tirsanott Este vorba despre o casa undeva la tara, care a apartinut bunicilor mei. Anul trecut a murit si bunica (in 2001 a murit bunicul) si casa a ramas goala. In 1997 ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune pentru un teren intravilan liana1963 liana1963 Va rog sa imi spuneti daca pentru iesirea din indiviziune trebuie autorizata o persoana sa depuna in numele proprietarului acte la cadastru , pentru ca ... (vezi toată discuția)