avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediul social la PFA taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediul social la PFA taxi

Buna ziua,
Vreau sa deschid un PFA pentru activitate de taxi iar sediul social trebuie sa fie in orasul care emite autorizatia de transport?Domiciluil meu este in sat langa oras.A-si vrea ca sediul social sa fie casa de la tara, dar autorizatia este din oras.
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa taxi Andrei Alice Andrei Alice Bună seara, vreau să vă cer ajutorul și să mă lămuresc ce este de făcut în următoarea situație. Dețin o autorizație / licență taxi eliberată ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma la sat/comuna dixmax dixmax Buna ziua doresc sa infiintez o firma cu sediul la sat/comuna, si caut un avocat localizat in mediul rural care poate oferi gazduire sediu social. Stie ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediul la tara - avantaje? + altele Brigid Brigid Buna seara. Mi-am cumparat recent un teren la 35 km de oras si intentionez sa incep in primava asta construirea unei case. In CF terenul respectiv apare drept ... (vezi toată discuția)