avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotul meu a obtinut permis Categoria C+E in anul 2021. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotul meu a obtinut permis Categoria C+E in anul 2021. ...

Buna ziua! Sotul meu a obtinut permis Categoria C+E in anul 2021. El are un transplant renal din anul 2016, si nu a reprezentat o problema in momentul in care a dat pentru acele categorii de permis. Recent a primit o hartie cum ca trebuie sa se prezinte la reevaluare, desi certificatul de handicap era pe perioada Permanenta. Cand a primit si foaia de la politia rutiera, cum ca trebuie sa se duca la control medical pentru permis, astazi i-au fost luate aceste categorii de pe permis (C+E). Este legal? Se poate face ceva in legatura cu acest lucru? Mentionez ca a primit ca este apt pentru categoria B, desi si pe aceea voiau sa nu i-o mai dea, desi cand s-a dus la reevaluare comisia a zis ca este in regula si ca nu va fi nicio schimbare asupra certificatului de handicap. Multumesc frumos si o zi buna!

Alte discuții în legătură

Continuitate certificat de handicap ale75 ale75 Buna ziua, anul trecut am intrat in programul de hemodializa si am obtinut certificat de handicap grav gradul 2 (desi nu a fost corect,trebuia gradul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap grav ale75 ale75 Buna ziua, am o nelamurire privind indemnziatia insotitor de handicap grav. Anul trecut am luat pentru prima data certificat de handicap grav gradul doi ... (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)