avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... In luna februarie am facut o comanda online cu plata ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

In luna februarie am facut o comanda online cu plata ...

Buna ziua,
In luna februarie am facut o comanda online cu plata la livrare pentru un produs pe care ulterior nu l-am mai ridicat.
Am primit astazi(dupa 8 luni de zile si fara nici un alt mesaj in prealabil de la vanzator), un e-mail de la o firma de recuperari creante (din Slovenia- site-ul era romnanesc dar probabil produsele se livrau din depozit Slovenia) prin care sunt somata sa achit 442 ,06 lei(taxa de transport si taxa editare scrisoare de somatie) pentru ca nu am ridicat coletul si am creat un prejudiciu vanzatorului, iar daca nu achit se va deschide o procedura judiciara.
Va rog frumos sa imi spuneti daca este legala aceasta notificare si ce trebuie sa fac in acest caz.
Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns.
P.S: Comanda avea valoarea de 229 lei.

Multumesc|!

Alte discuții în legătură

Bătaie de joc dpd Dianaacristi Dianaacristi Bună. Am plasat o comanda prin dpd cu opțiunea de livrare la un automat dintr o anumita zona si am primit mail în 26.05 ca în acea zi se va livra ... (vezi toată discuția)
Eroare comanda Dianaacristi Dianaacristi Bună. Am plasat o comanda prin dpd cu opțiunea de livrare la un automat dintr o anumita zona si am primit mail în 26.05 ca în acea zi se va livra coletul. ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)