avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Detin un imobil licitat la executare, dar are un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Detin un imobil licitat la executare, dar are un litigiu ...

Buna ziua detin un imobil licitat la executare dar are un litigiu in cf. sd poate vinde ?

Alte discuții în legătură

Notare litigiu, certificat de solutie, in cf. calitatea persoanei care face cererea Irina S. Irina S. Va rog, imi puteti indica un text de lege care arata cine poate face (sau poate cere) notarea unui litigiu in CF? In speta este vorba despre o contestatiela ... (vezi toată discuția)
Un credit imobiliar vandut unei societati de recuperare ContSters202285 ContSters202285 Doresc sa stiu care este procedura in cazul unui bun imobiliar girat la banca pentru un credit ipotecar, care a fost vandut in timpul licitatiilor unei ... (vezi toată discuția)
Preluare imobil in contul creantei BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Buna ziua Detin o creanta garantata cu ipoteca imobiliara rang I. Datorita faptului ca debitorul nu si-a indeplinit obligatiile de plata am hotarat sa pun ... (vezi toată discuția)