avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am încheiat cu coproprietarul un act de partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am încheiat cu coproprietarul un act de partaj voluntar, prin care ...

Buna ziua! Va rog sa ma sfătuiți ce e de făcut. Am încheiat cu coproprietarul un act de partaj voluntar, prin care îmi cedează curtea, părțile neavând pretenții bănești sau alte pretenții. Acum coproprietarul, in urma cedării, doreste să adauge( in locul " alte pretenții") o lista de pretenții, pt siguranța dânsului, fără a afecta actul inițial. Ce e de făcut? Putem face un act de partaj suplimentar sau se va intocmi un doc nou? Poate sa il întocmească si alt notar?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:16, 16 Octombrie 2025
Ii dați dvs in particular.
Actul inițial asa rămâne. Nu se joacă de-a partajul si pretențiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire cadastru si intabulare terenuri agricole (arabil) BALINT ELENA BALINT ELENA Buna ziua, Doresc sa mi se execute cadastrul si intabularea a doua terenuri, pe care le-am mostenit eu , fratele meu si mama mea, dupa decesul tatalui meu in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nevoie de ajutor. am divortat in iunie 2023 prin ... dana@contabil-ul.ro dana@contabil-ul.ro Buna ziua! Am nevoie de ajutor. Am divortat in iunie 2023 prin judecatorie, in octombrie 2024 am incheiat partajul la notar prin care imi cedeaza cota de 1/2 ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj ContSters294975 ContSters294975 Buna ziua,In urma divortului , nu am facut partaj .Am despagubit-o pe fosta sotie conform pretentiilor ei , iar eu am ramas in apartament, fara sa facem ... (vezi toată discuția)