avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tocmai am terminat cu divorțul .De comun acord am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tocmai am terminat cu divorțul .De comun acord am convenit ca ...

Tocmai am terminat cu divorțul .De comun acord am convenit ca eu să-i dau o sumă de bani pentru a renunța la partaj , as vrea un acord în scris la notar s-au avocat , unde mă îndrumați să merg ? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Veniturile pfa intră la partaj? chitaila chitaila Buna ziua, sotul meu a deschis in vara proces de divort, desi eu nu am fost de acord, ieri s-a terminat cu renuntare din partea lui, dupa un tumult teribil al ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj pe cale amiabila anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Eu si sotul dorim sa divortam pe cale amiabila. Bunurile din casa le impartim amiabil, dar ar fi o ... (vezi toată discuția)
Am ajuns la o intelegere cu divortul si partajul. s-a semnat ... ContaDenis ContaDenis Am ajuns la o intelegere cu divortul si partajul. S-a semnat o tranzactie, si nu inteleg de ce avocata fostului sot a insitat sa mergem cu partajarea bunurilor ... (vezi toată discuția)