avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informație taxe notariale contract v-c cu clauză de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informație taxe notariale contract v-c cu clauză de întreținere

Buna ziua, as dori sa stiu si eu cat ma costa (in mare, nu la virgula), sa fac la notar un contract de vânzare-cumparare cu clauza de întreținere? Mergeam direct la notar, dar programul de la serviciu nu imi permite si dupa ora 17,nu mai gasesc deschis la notariat. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: lavinia_serban , utilizator 16:45, 18 Octombrie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar puteti suna...
Onorariul e in procent din valoarea bunului.
Contractul va fi de intretinere.
Ce sa vezi am sunat la 2 notariate jn Calarasi, unul nu a raspuns, unul m-a luat la ture va vin la sediu intre 8.30 si 10 sa ma interesez... De 3 luni sunt la firma de recuperare, la cei ce mi-au pus sechestru pe masina, sa vina sa o ridice, surpriza nu raspund la telefon si daca se raspunde ori e robot ori ei dupa 1-2 minute intrerup convorbirea...

- Editat de admin - nu știu unde vedeți dvs. ironie, e doar o sugestie. Atenție la limbaj, vă rog. Mulțumesc -
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Octombrie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza la anularea unei imputerniciri imobiliare? ieta_ieta08 ieta_ieta08 Cum procedez pentru anularea unei imputerniciri imobiliare? intreb, deoarece am fost la notarul care am incheiat aceasta imputernicire pentru a o anula si mi-a ... (vezi toată discuția)
Factura incarcata la servicii telefonie laurentzyu24 laurentzyu24 Buna ziua, Numele meu este Laurentiu si de aproximativ o luna de zile ma confrunt cu o problema care la incept a parut sa fie o gluma dar acum tot a devenit ... (vezi toată discuția)
Cum caut si imi aleg avocatul ? Asta e o problema pentru multa lume! Eu am gasit raspunsul, ... [editat de admin; motivul: publicitate nepermisa] (vezi toată discuția)