avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Doresc sa va intreb ce fel de avocat sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Doresc sa va intreb ce fel de avocat sa angajez(pe ...

Buna ziua.Doresc sa va intreb ce fel de avocat sa angajez(pe civil sau penal) pentru a da in judecata 2 functionari in solidar cu DGASPC Ialomita pentru abuz in serviciu?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:20, 18 Octombrie 2025
Va trebui sa consultati.un av specializat în drept penal.Ideea este ca va trebui formulata o plângere penala ,până la proces e cale lunga..Povestiți av situația exacta și o sa va îndrume.Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Octombrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor ramona1986 ramona1986 Un fost angajat al societatii la care lucrez nu si-a indeplinit sarcinile de serviciu.Acest lucru s-a aflat abia dupa desfacerea CIM cand numerosi clienti ai ... (vezi toată discuția)
Firma imobiliara vrea procent de la mine desi nu mi-a vandut casa cren cren Vreau sa-mi raspundeti, daca puteti. Am facut un contract cu o agentie imobiliara pentru a se ocupa de vanzarea casei mele. Am vorbit cu proprietara agentiei ... (vezi toată discuția)
Cum se cheama in solidar in fata instantei institutia la care sunt angajata? irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Impreuna cu alte 3 persoane avem calitatea de faptuitor intr- un proces penal pentru abuz in serviciu,acum fiind in faza de plângere împotriva ... (vezi toată discuția)