avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă în anul 2000 e un testament mobile și imobile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă în anul 2000 e un testament mobile și imobile făcut ...

Dacă în anul 2000 e un testament mobile și imobile făcut de mătușa la strănepoții de sora și altul în anul 2024 unei vecine pe economii.
Am avut un certificat de moștenitor pe un teren și casa am vindut.
Pot cere o copie după testamentul vecinei care ia făcut mătușa in anul 2024.
E obligat notariatul sa îmi elibereze o copie online să plătesc prin virament bancar.
Cel mai recent răspuns: antonio1234 , utilizator 16:09, 19 Octombrie 2025
Dacă numele dvs nu e pe testament nu aveți dreptul legal să cereți o copie nimănui. E un document care nu vă privește. Dacă cineva care are legitim o copie dorește s-o arate din proprie voință e altceva
Dacă deschid succesiunea pe baza testamentului că strănepot de sora ei cu sora suntem trecuți în testament, pina într-un an de zile în declarația notariala declar că mătușa a mai fost căsătorită a avut copil nu știu nimic de el,din a doua căsătorie nu a avut copil cu barbasu în situația nint niste acte care scrie că barbasu lu mătușa nu mai are moștenitori ajuta la succesiune are dezbătută moștenirea după barbasu in situația asta îmi trebuie martori dacă am testament și nu știu nimic de băiatul din prima căsătoriei.

adriandimitriu a scris:

Dacă numele dvs nu e pe testament nu aveți dreptul legal să cereți o copie nimănui. E un document care nu vă privește. Dacă cineva care are legitim o copie dorește s-o arate din proprie voință e altceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mătușa are un băiat din prima căsătorie, nu se știe nimic de el... antonio1234 antonio1234 Am șters contul din greșeală am făcut altu. Mătușa are un băiat din prima căsătorie nu se știe nimic de el nu a fost la inmormintare,sa găsit un ... (vezi toată discuția)