Buna seara,fiul meu sa despartit de concubina lui ,au impreuna un baietel de 10 luni .iar concubina nu ai da voie sa vada copilul.ce trebuie sa faca.multumesc
Sa meargă la un av asta trebuie sa facă.Daca a recunoscut minorul vor trebui făcute anumite demersuri dacă nu e recunoscut altele.In principiu trebuie sa solicite stabirea unui program de vizita etcetc
Evident ca intre cei doi parinti vor trebui reglementate aspectele legate de minor, ambii avand drepturi, dar si obligatii egale.
Daca nu exista comunicare/intelegere vor trebui sa apeleze la instanta de judecata care va stabili modul cum va fi exercitata autoritatea parinteasca, locuinta minorului, pensia de intretinere si programul de vizita.
Custodie copil
noemi_B
Buna ziua,
Numai ce m-am despartit de concubinul meu cu care avem un baietel de 2 ani. Motivul este consumul de alcool al concubinului astfel iscandu-se ... (vezi toată discuția)
Custodie
Marilena1987
Buna ziua.. am un baietel de 1an si 5 luni cu prietenul meu.. nu suntem casatoriti.. baietelul poarta numele tatalui.. daca ar fi sa ne despartim ce drepturi ... (vezi toată discuția)