avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiul meu s-a despartit de concubina lui, au impreuna ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiul meu s-a despartit de concubina lui, au impreuna ...

Buna seara,fiul meu sa despartit de concubina lui ,au impreuna un baietel de 10 luni .iar concubina nu ai da voie sa vada copilul.ce trebuie sa faca.multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:28, 19 Octombrie 2025
Sa meargă la un av asta trebuie sa facă.Daca a recunoscut minorul vor trebui făcute anumite demersuri dacă nu e recunoscut altele.In principiu trebuie sa solicite stabirea unui program de vizita etcetc
Evident ca intre cei doi parinti vor trebui reglementate aspectele legate de minor, ambii avand drepturi, dar si obligatii egale.

Daca nu exista comunicare/intelegere vor trebui sa apeleze la instanta de judecata care va stabili modul cum va fi exercitata autoritatea parinteasca, locuinta minorului, pensia de intretinere si programul de vizita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil noemi_B noemi_B Buna ziua, Numai ce m-am despartit de concubinul meu cu care avem un baietel de 2 ani. Motivul este consumul de alcool al concubinului astfel iscandu-se ... (vezi toată discuția)
Custodie Marilena1987 Marilena1987 Buna ziua.. am un baietel de 1an si 5 luni cu prietenul meu.. nu suntem casatoriti.. baietelul poarta numele tatalui.. daca ar fi sa ne despartim ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara simonaandree simonaandree Am o fetita de 3 ani si doresc ajutor financiar din partea tatalui fetitei.nu am foat casatoriti a recunoscut copilul la starea civila fiind pe numele lui si ... (vezi toată discuția)