avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele mamei nu a mai fost văzut de nimeni din anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele mamei nu a mai fost văzut de nimeni din anul 2009

Salutare! Am o problemă pe care nu știu cum aș putea să o rezolv, pentru că este cam de mult timp. Fratele mamei nu a mai fost văzut de nimeni din anul 2009. Ultimul lui domiciliu era în Arad. Primii ani nu l-a căutat nimeni, pentru că era genul de om care se izola, făcea afaceri nu prea curate și când dădea de belele contacta familia, sau venea acasă la bunica. Ce aș putea să fac acum, să îl găsesc? Dacă îl declar dispărut la poliție, ar putea să mă ajute cu ceva? Sau a trecut prea mult timp pentru a mai da declarații? Vrem să îl găsim, fie el viu sau mort, dar măcar să știm unde este, sau ce s-a întâmplat cu el. Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 19 Octombrie 2025
Declarati-l disparut, apoi, daca aunt indicii ca nu mai e in viata, se va declara decesul pe cale judecatoreasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin o dovada ca sotul bunicii a fost dat dispărut in război? ... Elena samson Elena samson Buna ziua, In vederea dezbaterii mostenirii dupa bunica mea, notarul solicita o dovada precum careia sotul acesteia a fost dispărut in război. Initial a ... (vezi toată discuția)
Este posibil să intru în posesia unei jumătăți de teren aparținând bunicilor mei decedați, având în vedere că pentru această jumătate nu s-a făcut succesiunea și este nerevendicată de 20 de ani? ASKB ASKB Este posibil a intra in posesia unei jumatati de teren apartinand bunicilor mei decedati, avand in vedere ca pentru aceasta jumatate nu s-a facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta - 1 succesor disparut, rog raspuns urgent! robert_200643 robert_200643 Buna ziua!O sa incerc sa va relatez problema cat se poate de complet. Bunica mea a decedat in luna iunie a anului 2010 nelasand un testament.Singurul bun ... (vezi toată discuția)