avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După moartea părinților a rămas un apartament ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După moartea părinților a rămas un apartament ce trebuia ...

După moartea părinților a rămas un apartament ce trebuia împărțit între mine și un frate, făcută succesiunea la notar.
Deoarece fratele este plecat în străinătate și nu am putut da de el am decis sa apelez la instanta de judecata.
Am obținut în instanta apartamentul cu obligația plății suliței către fratele meu. Au trecut 5 ani și tot nu am reușit sa dau de el. Sulta a fost trecuta în cartea funciara iar apartamentul nu poate fi făcut fără radierea acesteia.
Care ar fi posibilitatea radierii suliței țintind cont ca nu pot da de fratele meu și as dori sa vând apartamentul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:38, 19 Octombrie 2025
Apelati la instanta sa cereti sa se constate ca dreptul lui la actiune e prescris. Sau daca va grabiti si suma nu e importanta, apelati la un executor judecatoresc sa consemneze suma la cec

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta apartament .... buna ziua , acum 7 ani am cumparat un apartament , in cartea ... lori_ultras lori_ultras Buna ziua , acum 7 ani am cumparat un apartament , in cartea funciara am o sulta de 1300 euro catre un mostenitor care nu a fost gasit la acel moment . in 2015 ... (vezi toată discuția)
Sulta plecindubai plecindubai am o sulta primita in contul de consemnari al unui executor .trebuie ridicata suma de bani imediat sau pot s-o ridic si peste un an? ... (vezi toată discuția)
Titlu de sulta - cum platesc, ce se intampla daca nu platesc, pot vinde fara plata? morarudiana morarudiana Am castigat, in urma unei iesirii din indiviziune cateva imobile, insa am de platit titlu de sulta celorlalte 2 parti implicate. Cu una din parti nu avem nici ... (vezi toată discuția)