avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a lovit mașina în parcare și nu recunoaște ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a lovit mașina în parcare și nu recunoaște ...

Bună ziua! Mi-a lovit mașina în parcare și nu recunoaște ,de la poliție mi-a dat o copie a procesului verbal la contravenientului din care reiese că ia dat avertisment și 3 puncte penalizare la permis / OUG 195/2002. Ce urmează să fac acum?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei ... AlexandruV AlexandruV Bună ziua, Am fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei pe un tronson de 50 km (aveam 83). Polițistul mi-a înmânat un PV cu avertisment (mă ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, am parcat mașina pe marginea trecerii de pietoni, ... Pavaloi Pavaloi Bună dimineața, am parcat mașina pe marginea trecerii de pietoni, mi-a fost ridicată mașina, am fost am plătit, am luat-o, iar acum după o lună am ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare lautz lautz Buna ziua, Am si eu o situatie: o prietena a primit o amenda pentru ca a stationat intr-o statie de autobuz. PV a fost completat de un agent de la politia ... (vezi toată discuția)