avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața, am parcat mașina pe marginea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața, am parcat mașina pe marginea trecerii de pietoni, ...

Bună dimineața, am parcat mașina pe marginea trecerii de pietoni, mi-a fost ridicată mașina, am fost am plătit, am luat-o, iar acum după o lună am primit acasă procesul verbal bifat cu 3puncte și avertisment. Ce înseamnă? C'è ar trebui să fac? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 13 Septembrie 2023
Ati primit avertisment si 3 puncte penalizare. Nu trebuie sa faceti ceva anume.

La acumularea a 15 puncte de penalizare se suspendă permisul de conducere pe o perioadă de 30 zile, conform prevederilor art. 103 din OUG nr. 195/2002.
Punctele de penalizare se anulează la împlinirea termenului de 6 luni de la data constatării contravenției.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puncte penalizare circulatie auto artimon artimon Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum pot afla suma punctelor de penalizare de circulatie,la ce perioada de timp se anuleaza . (vezi toată discuția)
Puncte penalizare permis rutier. eugenbiziru@yahoo.com eugenbiziru@yahoo.com Punctele de penalizare pe permisul de conducere se cumuleaza pana la 15puncte penalizare. Dupa care permisul se suspenda pe o durata de 90 zile? Pentru ... (vezi toată discuția)
Puncte penalizare Pilu Pilu Buna ziua si Anul Nou fericit tuturor. Am si eu o nelamurire, daca poate cineva sa ma lamureasca. Referitor la art.103 alin. 4 din OUG nr. 195/2002 privind ... (vezi toată discuția)