avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divorțat acum 6 ani, am un băiat de 16 ani iar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divorțat acum 6 ani, am un băiat de 16 ani iar ...

Buna ziua
Am divorțat acum 6 ani am un băiat de 16 ani iar tatăl băiatului nu-l interesează de creștere de educație mai nou imi cere sa dau declarație ca nu vrea sa răspundă de minor ca eu lam mutat in austria cu scoala cu asi putea sa procedez sal sterg de pe numele la tata
Si sa îl trec pe numele sotului actual cum pot proceda
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:18, 20 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti schimba filiatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce as putea sa fac? andra_30_tm andra_30_tm Buna, Sunt divortata de 12 ani ,si am un baiat de 13 ani ,si asi dorii sa il trec pe numele meu de fata. Tatal baiatului nu imi plateste pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un băiat de 13 ani din prima relație, băiatul ... Mitia Paun Mitia Paun Bună ziua. Am un băiat de 13 ani din prima relație, băiatul este doar pe numele meu de domnisoara, nefiind declarat de tata, de 7 ani tatal biologic nu ... (vezi toată discuția)
Pe certificatul copilului meu nu este trecut numele tatalui mada.simion mada.simion Am un baietel nascut in 1997 si ne avand posibilitatea de a ma cununa cu tatal copilului si asta din cauza parintilor mei . Am avut de ales intre doua ... (vezi toată discuția)