avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Mama mea a decedat în urma unui accident rutier ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Mama mea a decedat în urma unui accident rutier ...

Bună ziua, mama mea a decedat în urma unui accident rutier vinovatul fiind șoferul cu care era în masina. Am primit o oferta de la asigurator și m-ar interesa sa știu dacă merita sa mergem în instanta pentru a cere despăgubiri mai mari . Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:13, 21 Octombrie 2025
Buna ziua, depinde de continutul ofertei, trebuie analizata oferta scrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta despagubire rca alinailiescu89 alinailiescu89 Buna ziua. In data de 18.03.2019, sotul a fost implicat intr-un accident in care a fost nevinovat. Soferul vinovat are asigurarea la Generali, asa ca de aici ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca CRISTINCA CRISTINCA In urma cu o saptamina,sora mea a avut un accident ,in acel accident a murit ea,viitorul ei sot si un prieten,vinovat de accident a fost prietenul ei deoarece ... (vezi toată discuția)
Cerere daune dupa accident rutier. poate cere daune materiale o societate comerciala dizolvata, ... augustinalexandrescu@yahoo.com augustinalexandrescu@yahoo.com Poate cere daune materiale o societate comerciala dizolvata, in situatia in care un taxi i-a distrus un autoturism din dotare (care a fost dezmembrat)? Speta ... (vezi toată discuția)