avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma cu o săptămâna tatălui meu i s-a montat la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma cu o săptămâna tatălui meu i s-a montat la imobilul ...

In urma cu o săptămâna tatălui meu I s-a montat la imobilul in care locuiește baterii pentru fotovoltaice prin programul PNRR,între timp tatăl meu s-a hotărât sa cedeze imobilul către mine care sunt fiul lui. Intrebarea mea este: daca exista un anumit timp.dupa care se poate face vanzare-cumparare sau donație, sau se poate face imediat? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Donatie intre frati petruta1958 petruta1958 Buna ziua, vreau sa va rog sa-mi explicati cum se poate face o donatie intre frati in urmatoarea situatie: am cumparat un apartament cam 50 mp eu cu sotul in ... (vezi toată discuția)
Proces mostenire/succesiune intre frati macritza macritza Buna ziua, Doresc a afla raspunsuri si sprijinul unui avocat pentru un eventual proces de mostenire care are ca si obiect un imobil cu gradina. Cazul ... (vezi toată discuția)
Mostenire proprietare DianaMihai1 DianaMihai1 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Este vorba de o proprietate a carui proprietar (bunicul meu) a decedat anul acesta. Bunica mea (sotia) si tatal meu (fiul ... (vezi toată discuția)