avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt de curand tutorele unei persoane puse sub ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt de curand tutorele unei persoane puse sub interdictie. Domnia sa ...

Sunt de curand tutorele unei persoane puse sub interdictie. Domnia sa are o pensie de handicap aprox 700 lei si o indemnizatie de insotitor de 2300 lei.O ruda care il ingrijeste, ii duce de mancare, doctoriile, tigarile, plateste utilitatile, spala,. Doamna insista ca nu ii ajunge pensia asistatului deoarece considera ca indemnizatia de insotitor i se cuvine! Intrebarea mea este, eu ce suma trebuie sa urmaresc si sa justific cum se cheltuieste? Pensia de handicap a domnului? sau si indemnizatia de insotitor? Nu stiu cum sa ii asigur traiul din 700 de lei! Va multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Indemnizație persoana cu handicap decedata Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Buna ziua, Persoana cu handicap încasa pensie de handicap (prin posta -aprox 500 lei) si indemnizație de însoțitor (de la primărie, aprox 1100 lei). ... (vezi toată discuția)
Tutore persoana cu handicap antoanela35 antoanela35 Buna ziua.Am sora de 47 ani cu debilittate mintala accentuata grad de handicap accentuat (pensionata) .Mama a murit si sora mea sta cu tata ci cu fratele meu ... (vezi toată discuția)
Tutorele, ruda cu batranul diagnosticat cu dementa mixta, are drept la masa sucsesorala dupa decesul acestuia? Gabi_R Gabi_R Varul meu primar in varsta de 79 de ani (care nu a fost casatorit si nu are copii) s-a imbolnavit de dementa mixta, cu evolutie rapida si a si orbit.Nu este ... (vezi toată discuția)