avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indemnizație persoana cu handicap decedata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indemnizație persoana cu handicap decedata

Buna ziua,
Persoana cu handicap încasa pensie de handicap (prin posta -aprox 500 lei) si indemnizație de însoțitor (de la primărie, aprox 1100 lei). Persoana cu handicap a decedat în luna octombrie. Insotitor/tutore era fiica acestuia. Pe luna octombrie se mai plătesc pensia de handicap/indemnizația de însoțitor? Cum trebuie procedat?
Ms
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:05, 19 Octombrie 2018
Nicio idee?
Mergeți și întrebați la DGASPC persoane adulte cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Incasare pensie restanta de catre sotia supravietuitoare in cazul in care exista si alti mostenitori (copii) genessis63 genessis63 Tatal meu a decedat si a ramas de incasat o pensie restanta de handicap de la DGASMB in suma de 8500 lei. Ce trebuie sa fac pentru ca i mama mea sa poata ... (vezi toată discuția)