avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La primirea deciziei de pensionare am vazut ca imi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La primirea deciziei de pensionare am vazut ca imi lipsește ...

Buna ziua,
la primirea deciziei de pensionare am vazut ca imi lipseste un an de vechime. Nu figurez cu contributiile platite pe anul 2006. Angajatorul a lichidat firma , iar toate documentele sunt la arhiva. Dovada faptului ca am lucrat este in cartea de munca. Cum pot sa rezolv aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 21 Octombrie 2025
De unde stiti ca nu vi s-au platit contributiile ? Eu sustin ca nu au depus declaratiile nominale de c.a.s.,

Cautati in arhiva aceste declaratii si vedeti daca au fost depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, recent am fost nevoit sa imi centralizez vechimea ... xcosty xcosty Buna ziua, Recent am fost nevoit sa imi centralizez vechimea in munca. Am inceput cu anul 2007, am avut contract de munca, se observa si in evidentele ITM. ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie de pensionare Lucian Filipoaia Lucian Filipoaia Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un sfat, referitor la urmatoarea problema : O persoana(barbat) a depus dosarul de pensionare la varsta de 60 de ani, ... (vezi toată discuția)
Lipsă declarații contribuții în evidența casei de pensii seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Lipsă declarații contribuții în evidența Casei de pensii Verificând Datele mele din sistemul de pensii, am constatat că lipsesc 3 luni de contribuție, ... (vezi toată discuția)