avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sunt student la CEEE Chișinău Anul 3 și lucrez ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sunt student la CEEE Chișinău Anul 3 și lucrez ...

Bună ziua,

Sunt student la CEEE Chișinău Anul 3 și lucrez oficial la o companie din domeniul specialității pe care o studiez.
Aș dori să întreb dacă pot solicita motivarea absențelor sau eliberarea de la disciplinele generale (precum geografia și altele), întrucât nu intenționez să susțin examenul de bacalaureat și doresc să mă concentrez doar pe disciplinele de specialitate, în special pe programare.

Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:01, 21 Octombrie 2025
Ar trebui sa puneti aceasta intrebare la scoala pe care o urmati , sau , cel mult , la un site similar cu acesta din Republica Moldova . Legislatia Romaniei difera de cea de acolo .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascuns in transnistria gukkk gukkk Daca cineva , cautat pt. vatamare corporala grava, se ascunde... fix in TRANSNISTRIA mai poate fi adus cumva acasa? (vezi toată discuția)
Probe indirecte mec mec Ma adresez tuturor juristi, avocati cu urmatoarea rugaminte. Sunt cetatean al Republicii Moldova si in toamna 2004 pe adresa Consulatului Romaniei din Chisinau ... (vezi toată discuția)
Situatia absentelor la nivelul claselor 11-12 - mi se poate interzice inscrierea la bacalaureat? Rvv Rvv buna ziua am si eu o intrebare: sunt eleva in clasa a 12-a si am facut in ultima luna o serie de absente justificate prin scutiri medicale si cateva personale ... (vezi toată discuția)