avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariului pe luna septembrie...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariului pe luna septembrie...

Întârzierea salariului cu o săptămână.
Team managerul nostru a încercat sa ia legătura telefonic cu departamentul resurse umane aflat în Italia.
Una dintre persoanele care ne reprezinta în sindicat a trimis doua e-mail în ultima săptămână si nu a răspuns nimeni.
Sediul principal al firmei se afla în Italia.
Nu reușim să luăm legătură nici cu un manager de acolo. Cum putem proceda?
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2025
Floresteanca, utilizator

Alte discuții în legătură

Neplata salariului de către angajator a trecut o săptămână ... Floresteanca Floresteanca Neplata salariului de către angajator A trecut o săptămână de la neplata salariului de către angajator, în prima zi de întârziere team managerul a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt însărcinată in 9 saptamani si urmeaza sa instiintez ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua. Sunt însărcinată in 9 saptamani si urmeaza sa instiintez angajatorul. De la medicul ginecolog am o adeverinta medicala unde specifica ca sunt ... (vezi toată discuția)
Angajat fara contract si refuz plata ore lucrate Zuza13 Zuza13 Buna ziua,am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.Pe data de 8.06.2018 am fost la un interviu pentru un job.Un magazin dintr un mall.Raspunsul a fost ... (vezi toată discuția)