avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariului de către angajator A trecut o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariului de către angajator A trecut o săptămână ...

Neplata salariului de către angajator
A trecut o săptămână de la neplata salariului de către angajator, în prima zi de întârziere team managerul a trimis un e-mail pentru a informa departamentul de resurse umane și totodată de a cere informații referitoare la întârziere.
În urma unei ședințe cu toții angajații, liderii de sindicat au trimis un ulterior email prin care au cerut același lucru, informații pentru neplata salariului pt luna septembrie.
Ambele e-mail fără răspuns.
Firma are sediul principal în Italia, văzând ca nu a răspuns nimeni de la departamentul hr din Italia, s-a trimis al 3-lea e-mail în care am cerut o întrevedere cu administratorul firmei.
Ce se mai poate face don punct de vedere legal
Noi am vrea sa facem grevă și sa nu mai muncim
E de anunțat și ITM-ul insa trebuie sa ii informam din nou printr-un email ca v-om proceda legal?

Alte discuții în legătură

Neplata salariului pe luna septembrie... Floresteanca Floresteanca Întârzierea salariului cu o săptămână. Team managerul nostru a încercat sa ia legătura telefonic cu departamentul resurse umane aflat în Italia. Una ... (vezi toată discuția)
sindicat vs. departament resurse umane kmlia kmlia Vă rog să îmi răspundeți dacă și în ce măsură poate și are dreptul un lider sindical să solicite date despre salariați, Departamentului Resurse ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca. Cosmyn82 Cosmyn82 As vrea sa stiu si eu daca pot solicita daune morale in instanta pentru hartuirea morala la locul de munca. Mentionez ca sunt acte si gesturi facute de 2 ... (vezi toată discuția)