avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am luat un credit de 200.000 kr din Suedia și nu-l ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am luat un credit de 200.000 kr din Suedia și nu-l mai pot ...

Bună am luat un credit de 200000kr din Suedia și nu-l mai pot plăti ca acuma sunt în Moldova. Poate să mă găsescă ,și ce se poate intinpla?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:02, 24 Octombrie 2025
Trebuie discutat cu un av din tara respectiva dacă nu este vorba despre o înșelăciune sau alta fapta penala conform legislației de acolo.Este posibil sa încerce executarea dvs silita în tara,sa vândă creanță unui recuperator de creanțe etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scadenta anticipata credit - ce se poate face? (urgent) bamelia bamelia buna ziua, in 2007 parintii mei au luat un credit de la o banca, iar din iulie 2010nu au mai putut plati cateva luni,dar doreau sa achite si ratele din urma, ... (vezi toată discuția)
Este inselaciune? adrian-farcas adrian-farcas Buna ziua In 2006 am luat 2 credite de nevoi personale la cateva luni distanta unul de altul. Au fost platite cateva rate la fiecare iar mai apoi nimic. ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar in urma plecarii din tara Test123 Test123 Buna ziua, As vrea sa stiu ce anume se intampla in momentul in care parasesc tara pentru o perioada nedeterminata si nu platesc ratele la creditul imobiliar ... (vezi toată discuția)