avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua Cum trebuie sa procedez pentru a afla ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua Cum trebuie sa procedez pentru a afla conținutul ...

Bună ziua
Cum trebuie sa procedez pentru a afla conținutul unui apel , înainte de a fi comunicat?
Pot sa formulez cerere de respingere apel, chiar dacă nu sa stabilit încă nici un termen pt acesta
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:41, 21 Octombrie 2025
Asteptati sa vi se comunice cererea de apel pentru a depune intampinare.
Daca nu vreti sa asteptati comunicarea, cereti sa vedeti dosarul si atunci luati cunostinta de cererea de apel si de atunci curge termenul pt a depune intampinare prin care cereti respingerea. Este prematur sa depuneti acum ca trebuie sa combateti sustinerile partii adverse din cerea de apel pe care inca nu ati vazut-o
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2025
MYRA CIMPEAN , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen. Crina001 Crina001 Buna ziua, Ca sa formulez o cerere de repunere in termen pot sa iau ca moment de inceput data comunicarii cererii de apel, avand in vedere ca nu ne-a fost ... (vezi toată discuția)
Intampinare apel si obligativitate reprezentare de catre avocat catalex catalex Buna seara, Am castigat un proces pe fond cu Politia Rutiera (am contestat un proces verbal pentru un accident soldat cu zgarieturi in care am fost scos ... (vezi toată discuția)