avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt însărcinată in luna 4, lucrez de 2 ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt însărcinată in luna 4, lucrez de 2 ani jumătate ...

Bună ziua!
Sunt însărcinată in luna 4,lucrez de 2ani jumătate la aceasta firma

Am și eu câteva întrebări legate de prenatal+postnatal

„În perioada concediului medical prenatal și postnatal, angajatorul plătește indemnizația de maternitate care se recuperează de la CNAS. În această perioadă, trebuie angajatorul să mai plătească și alte contribuții sociale la stat (CAS, CASS, șomaj etc.) în afară de impozitul pe venit?

Alte discuții în legătură

Cine plateste concediul prenatal leydutza leydutza buna ziua, ma numesc Alina si as vrea sa va spun in mare problema mea si daca cineva detine informatii descpre cazul meu sa-mi dea detalii. Sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Somaj,angajare,concediu prenatal crysstyle crysstyle Sunt insarcinata in 5 luni ,mai am o luna de somaj dupa care ma voi angaja,adica platesc darile la stat,dupa aceea voi intra in concediu prenatal.As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Contributii medical cod 09 crisadi crisadi Buna ziua Va rog, daca ma puteti ajuta, ce contributii se retin pentru indemnizatia de concediu medical pentru ingrijire copil?? Stiu ca aceasta se plateste ... (vezi toată discuția)