Buna dim tuturor! Un pv de constatrea a contraventiei pe OG 28/99 a fost lasat barmanului meu. Cand am intrat in posesia lui am constatat ca nu se intelege absolut nimic. Continutul este ilizibil pntru ca nu prea exista. Adica, nu sunt decat urme vagi de "scriere". Ce sa inteleg si cum sa procedez? Consider ca-i un abuz ca pentru o suma de 215 lei nefiscalizata sa primesc amenda de 5000 lei, chiar daca "asa prevede legea". Vreau sa incerc in instanta, dar nu prea vad cum. Multumesc.
Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancţiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.
Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripţie a fost săvârşită contravenţia.
ati intrebat : Ce sa inteleg si cum sa procedez? .. este clar ca trebuie sa faceti contestatie si sa invocati motivele de fapt si de drept pe care va sustineti contestatia ..
Daca vreti sa se posteze aici continutul contestatie fara a se vedea documentele , este cam greu ... in opinia mea, desi nu sunt adeptul de a face asa ceva si avand in vedere ca aici se inscriu majoritatea celor care nu prea au bani de avocati, ar trebui sa vorbiti cu un avocat ca sa vada exact acel PV.