avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am achizitionat un autoturism dintr-un parc auto fiind ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am achizitionat un autoturism dintr-un parc auto fiind si cei ...

Am achizitionat un autoturism dintr-un parc auto fiind si cei care au cumparat drepturile de propietate de la propietarul din talon ,am primit factura si actele avizate fiscal ,dar la DRCPIV Brasov mi-a fost respinsa transcrierea pe motiv ca masina ar fi ,,blocata'' de cei de Serviciul Rutier Mures .Mentionez ca masina este momentan inregistrata fiscal pe mine . Se poate asa ceva si ce este de facut .
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:32, 22 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va Serviciului Rutier Mures, cu solicitare scrisa, astfel incat tot in scris sa vi se raspunda si cu raspunsul lor incercati desfiintarea vanzarii, restituiti masina-recuperati-va banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă lipsă rovinietă la auto vândut în urmă cu 2 ani: cum pot rezolva această situație? Bogdan2121 Bogdan2121 Bună seara, Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)
Transcriere drept proprietate autovehicul cu sechestru gunofbrixton gunofbrixton Buna seara! In data de 19.09.2023 am achizitionat un autovehicul de la o persoana fizica din Bucuresti, inregistrand copiile contractelor atat la DITL Sector ... (vezi toată discuția)