avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Primaria a decis ca numărul casei sa fie modificat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Primaria a decis ca numărul casei sa fie modificat

Buna ziua, Primaria a considerat ca nr de la casa sa fie modificat fara sa fim anuntati in prealabil .( un dezvoltator a facut 6 case pe strada si a alocat nr nostru de casa dezvoltatorului. Nr actual de casa il avem de 14 ani. Avem si o firma care are sediul social la acest nr. Firma are ca si cod CAEN solutionare daune si in acest caz documentele cu adresele de la politie nu mai ajung la noi. GDPR ?! Am facut sesizare la Primarie, dar nu ne raspunde. Ce pot sa fac in acest caz( in afara de a muta sediul social al firmei, schimbat toate contractele firmei, mutat 4 certificate de inmatriculare a masinilor de pe firma si suplimentar si documentele noastre ca pf plus contractele de utilitati )? Nu am fost anuntati, nici acum nu stim ce se intampla. Ce fel de daune pot cere ? Cui ma pot adresa ?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Executare silita ionelitaroby ionelitaroby Buna ziua in urma cu un an am detinut o firma pe care am aplicat un proiect ue dupa semnarea contractul cu proiectul ue fara sa fie inca finantata am cesionato ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament inregistrat ca sediu firma halesday halesday Buna. Firma mea are inregistrat ca si sediu apartamentul meu. Vreau sa vand acest apartament ca sa pot cumpara altul (sa schimb cu mai mare). Ca si ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social mirela rotaru mirela rotaru Buna ziua, rog indrumare: cum se procedeaza in cazul schimbarii sediului social al firmei in alt judet, din punct de vedere al transferarii carnetelor de munca ... (vezi toată discuția)