avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Programare zile concediu de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Programare zile concediu de odihnă

Bună ziua.
La instituţia la care lucrez a fost fost angajat un salariat nou incepand cu data de 29 septembrie.
Vă rog frumos să îmi spuneţi dacă trebuie facută o programare a zilelor de concediu de odihnă la care a re dreptul salariatul respectiv în anul 2025.
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:21, 22 Octombrie 2025
trebuie facută o programare a zilelor de concediu de odihnă la care are dreptul salariatul respectiv în anul 2025.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă neefectuat oanaportar oanaportar Bună seara! Va rog frumos sa îmi spuneți dacă un salariat nu a beneficiat de concediu, ce se va întâmpla? La sfârșitul adar nu a beneficiat și de ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna obligat de catre companie Figh Figh Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Pentru anul 2018 mai am inca 8 zile de concediu, suntem in luna decembrie, aceste 8 zile le-am programat pe anul ... (vezi toată discuția)
Aprobare concediu de odihna Razvanmmihai Razvanmmihai Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a solicita concediul de odihna si a primi aprobarea totodata: - ocup pozitie de conducere (Director ... (vezi toată discuția)