avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colete pierdute de curier
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colete pierdute de curier

Buna ziua,
am un contract cu Cargus de livrare colete. Acum 3 luni, mi-au pierdut si incaurcat cateva colete. Am facut sesizare dar mi-au raspuns strict pentru coletele care le-au gasit si returnat in urma sesizari, Pentru cele pierdute si incurcate nu am primit nici un raspuns de la ei.Au spus ca dureza 3 luni, am asteptat si tot nu am primit raspuns. Cum as putea sa-mi recuperez paguba? Rezilierea contractului si oprirea contravalorii coletelor lipsa si incurcate din abonamnetul pe care il platesc catre ei, ar fi o solutie sau trebuie sa ma adresez instantei de judecata?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
tibi2, utilizator
Cel mai recent răspuns: tibi2 , utilizator 10:27, 23 Octombrie 2025
Buna ziua, trebuie anizat contractul.
Il pot pune aici?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost furat de firma urgent cargus noane noane Am achitat cu factura firmei de curierat Urgent Cargus o suma pt.transport la destinatie a unui pachet,dupa doar o zi firma de curierat ma suna si -mi spune ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de curierat contact.bella contact.bella Buna ziua! Sunt administratorul unei companii si am incheiat un contract cu o firma de curierat. Luna trecuta am expediat 5 colete asigurand valoarea ... (vezi toată discuția)
Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)