avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă eu lucrez in ture 24/48 și lucrez pe data de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă eu lucrez in ture 24/48 și lucrez pe data de ...

Bună ziua dacă eu lucrez in ture 24/48 și lucrez pe data de 15.11.2025 și patronul vrea sa îmi de-a concediu 7 zile începând cu data de17 .11 ,zi care este ziua mea liberă de drept cum procedez și până în ce dată inclusiv am concediu.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru persoanele care lucreaza in ture, respectiv ... cristian dinca cristian dinca Buna ziua, pentru persoanele care lucreaza in ture, respectiv 12/24-12/48 zilele de concediu cum se calculeaza? Exemplu ; daca intr-o saptamana luni, marti ... (vezi toată discuția)
Tura 24/48, patronul impune: pentru o zi libera, 3 zile taiate din concediu datorita faptului ca lucrez 24 h si am libere 48 luciano2016 luciano2016 Buna ziua, Am avut nevoie de 2 zile libere si le-am luat ,intelegandu-ma cu patronii,fara sa depun vreo cerere de concediu sau fara plata.Acum ,a venit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am și eu o problema pe care nu o pricep sau nu o ... Elena negoita Elena negoita Buna ziua! Am și eu o problema pe care nu o pricep sau nu o înțeleg, dacă se poate sa ma ajutați cu un răspuns... lucrez in ture după tura de noapte pot ... (vezi toată discuția)