avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carti de identitate electronice
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carti de identitate electronice

Buna ziua,
Au inceput salariatii sa aduca copii dupa cartile de identitate noi, pe care nu apare adresa de domiciliu.
Ar trebui sa solicit salariatilor sa dea o declaratie privind domiciliul in acest caz sau cum e mai bine sa procedez?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Chrisblinky2024 , utilizator 15:37, 23 Octombrie 2025
Se eliberează de către SPCLEP sau din HUB-ul MAI adeverințe privind domiciliul titularului.
De asemenea, puteți achiziționa un cititor de cărți electronice de identitate , este 50-60 lei.
Multumesc pentru raspuns.
Se poate afla adresa. Cititi aici: [ link extern ] !
Multumesc!
Sunt solicitate date de acces, acestea le are titularul CEI- ului, banuiesc.

Alte discuții în legătură

Inregistrare societate la itm bucuresti carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Unde se inregistreaza acum o societate la ITM - la primul CIM - evident, la mezanin, de unde se obtine parola pt. Revisal sau in alta parte ? N ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. situatia este in felul urmator. adresa mea din buletin ... Horatiu82 Horatiu82 Buna ziua. Situatia este in felul urmator. Adresa mea din buletin este la casa parinteasca, a carui unic proprietar este tatal meu. Eu locuiesc de drept la o ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca dan61 dan61 Va rog sa mi spuneti care este procedura de a inregistra o asociatie de proprietari la ITM si ANAF pentru contractele de munca si contractul de mandat? ... (vezi toată discuția)